akantusznoemi@gmail.com +36 30 577 9339

A lakberendező

Nagyné Koch Noémi lakberendező, az Akantusz Lakberendezési Stúdió alapító-tulajdonosa vagyok. Ezen a területen tevékenykedem, lassan két évtizede: számos magánlakás, üzlet, kereskedelmi szálláshely megalkotásában közreműködtem. Munkáimban a művészi önmegvalósítás helyett, a megrendelői igények maradéktalan kielégítésére, az élhető, a praktikus, az otthonos környezet kialakítására fektetem a hangsúlyt, mindig törekedve arra, hogy a végtermék stílusos, a külső szemlélőnek is vonzó, és megismételhetetlenül egyedi legyen.

Szolgáltatási terület

A legtöbb munkám Debrecenhez és az agglomerációjához kötődik; de dolgoztam már a fővárosban, a Balatonnál, sőt, külföldön: Romániában, Szlovákiában, Ausztriában, Svájcban vagy épp Belgiumban.

Ügyfeleim

Szolgáltatásaimat leggyakrabban magánszemélyek veszik igénybe, de szivesen dolgozom cégeknek, közületekenek vagy éppen egyházaknak is.

Szolgáltatások

A következő lakberendezési szolgáltatásokat kínálom ügyfeleimnek: helyszíni lakberendezési tanácsadás (óradíjas), koncepcionális tervezés, komplex lakberendezési tervezés.

Szolgáltatási díjak

Minden megbízás, minden feladat egyéni. Mondja el, mivel szeretne megbízni, miben kérné a segítségemet és a feladat nagyságának és komplexitásának függvényében egyedi ajánlatot készítünk Önnek!

A lakberendező szolgáltatásai

Sokan nem is gondolják, mennyi mindent kell átgondolni, összehangolni ahhoz, hogy a végeredmény a kívánt hatást érje el! Fontos, hogy a térhatároló falak kellő méretet, formát adjanak; a gépészet és elektromosság lekövesse az igényeinket, a belsőépítészeti megoldások előre megtervezettek legyenek! Sokan a kiválasztott inspirációs képeken csak a hangulatokat, színeket-formákat látják, az én feladatom, hogy ez meg is tudjon valósulni!

Lakberendezési tanácsadás

Koncepcióterv készítés

tervezés művezetéssel

Átfogó tervezés

Kivitelezés szakmai irányítása

Tervtípusok a közös munkához

Megrendelőimet a szerződésben meghatározott tervekkel, látványtervekkel, esetleg besétálható modellel segítem. Ezek a dokumentumok a megrendelő és a lakberendező közösen kialakított koncepciójának vizualizációját szolgálja. Tekintettel arra, hogy a lakberendező építőipari szakkompetenciákkal és jogosultságokkal nem rendelkezik, jelen tervek gyakorlatba való átültetése a kivitelezést végző szakemberek felelőssége.

Média megjelenések

Büszke vagyok arra, hogy vidéki lakberendezőként nem csak a helyi médiumok, hanem országos jelentségű szakmai kiadványok is megjelenítésre méltónak találták jónéhány megvalósult munkámat. Ezért szerepelhettem az Otthon Magazinban, vagy a Szép Házak több kiadványában is. Lentiekben ezekből a megjelenésekből válogattam!